Torsdagen är alltid svårt hälsosam och trendig på Gotland.

Idag är det Torsdag även på den här ön och jag har kickat igång dagen med en overnight-oat och en kortare promenad längs havet med sammetskorvarna.
Funderade länge på om jag skulle lämna er i tron att jag var en sån där härligt hälsosam och trendig person, men låt oss nöjas med vetskapen om att jag försöker vara snäll mot min kropp och att trendighetens ok aldrig någonsin burits av mig, ok?
Det räcker gott.
Solen skiner och sommarkänslorna har börjat bråkas med vårfeelingen märker jag, har ni känt samma?
Jag vill slänga mig i havet och det är iochförsig inget konstigt alls men rätt dumt att göra det om en är på väg till jobbet och inte har ombyte med sig.
För övrigt så skulle jag hemskt gärna äga en liten portabel bastu att ta med, för jag älskar ju att kallbada om jag får värma mig ordentligt före och efter.
Vet ni nån som säljer eller bygger så hojta till!

Hörrni tack oxå och hej alla ni som varit här i veckan, så himla glad blev jag av det!
Det är lite stappligt och osäkert här pga nytt forum och då är det så himlens fint att få en liten vink. Tack <3

Ok, Torsdagen var det, och den är alltid lite extra fin för då jobbar jag eftermiddag på en djurklinik på ön och ni kan ju bara tänka er hur det kan vara.
Ibland är det ju så himlens sorgligt så en bara vill öppna en fall-lucka och försvinna men nästan varje dag så kommer det nån liten kattunge eller hundvalp som ska få en spruta eller besiktas och om det är nån gång det är svårt att förhålla sig så är det då…
Vi kan väl bara vara överens om att det är alldeles orimligt att vara professionell nära en djurunge.

Det är oxå himla fint att vägen till jobbet löper längs kusten, och vareviga gång jag åker där så tänker jag att Herregud, vi bor här nu.
Det här är lika mycket vårt som någon annans.
Vi har tillträde och det är bara att stanna till och veva ner rutan en stund, låta havsdoften slå emot dig och höra vågskvalpet i öronen.
Det händer något med en då
och det som händer

är alltigenom bra.
Trevlig Torsdag alla!

2 reaktioner på “Torsdagen är alltid svårt hälsosam och trendig på Gotland.

  1. Bra att du påminner mig om overnight-oats, har kommit av mig med den fina frukostvanan. Och fint att se pälsklingarna, tokiga Vanda och gulliga Ingeborg (för mig kommer hon aldrig heta något annat än det alternativt Sammetskorven!).

    Ha en fortsatt fin torsdag! ❤️

    1. alltså ÄLSKART!!! och jag provade första gången MKT SKEPTISK förra veckan. Heeeelt hooked, så himla gott och smidigt! Superbra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.