Tisdagslivet

Det har liksom bara blivit så att jag allt som oftast är ledig på tisdagar, och för en egentidsknarkande person som jag så är det som en påse guld rakt i knät varje tisdag.  Det trixiga i det hela är ju att bestämma sig för vad som är viktigast för en vill ju göra helst tusen saker på sin lediga dag.

Alltid vill jag kombinera mkt sömn med kondition, blogga och baka, och ibland ska jag renovera verandan samtidigt som jag ligger på soffan och läser en bok.  Som familjemedlem och ledig en vanlig vardag så förväntas det ju att en tar tag i tvätt, städ och andra tråkigheter dessutom och här kan det ju bli en smärre krock (och chock)som ni förstår.

idag blev det helt enkelt en långpromenad med hundarna och jag hann avverka två poddar på sju kilometer, och just det tycker jag är en viktig livsinvestering, plus att motionen av både mig och hundarna bestämt borde räknas in i väsentliga hushållssysslor. Fika och vila i gräset får väl eventuellt ses som nöje men det varade endast 30 minuter så låt gå eller hur? 

Älskar alla knasigt spikraka vägar på Gotland och undrar då och då över dom och hur det kommer sig, för inte är det väl såhär överallt? I Sörmland är vägarna krokiga iallafall det vet jag med säkerhet.

Nu väntar en lång dusch som jag lägger under kategori städning, och sedan ska barnen hämtas och brottas ner i en frisörstol då de närmast liknar små levande penntroll nuförtiden. Om brottningsmatchen går bra (dvs jag vinner) så ska de få tröstpris efteråt i form av premiärfika på glassmagasinet som nyss öppnat för säsongen.
det är ju som ni säkert förstår endast för deras skull. Som dom har längtat.
#barnensförst #godmoder #offrarsig

Vad skulle du ha gjort om du haft en ledig Tisdag?

1 reaktion på “Tisdagslivet

  1. Exakt samma som du. Eventuellt minus frisörbesök vilket skulle resulterat i mer vila i solen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.