Om du är på väg hit lite för alltid eller jämt…

Om du nu börjar tänka på att ta dig över sundet för att bo jämt eller bara lite då och då, så slänger jag upp några förslag här, som ligger ute just exakt nu och kanske inte imorgon:

Fotot lånat av Mäklarhuset

Du kan bo här tillexempel, på mitten av ön med en glasveranda som inte går av för hackor och ljuvliga tapeter, kakelugn och sen några galna heltäckningsmattor som du enkelt kan riva ut och under finns förmodligen knarriga trägolv, som gömda skatter och alldeles perfekta. Kolla vidare här innan du ångrar dig.

 

Foto lånat av Bertwig  

Och vet du inte var du ska göra av stålarna som prunkar ur dina fickor och vill åt det magiska gånger hundra, så slå till på det här lilla palatset utan att blinka! Det kan ligga lite knöggligt till om det visar sig att du vill bo här jämt och ständigt, men alltså läget i övrigt, ungefär det vackraste på hela ön. Och huset, alltså huset. Du som inte har pengar som rosenblad på din stig, gå in och kika ändå, för det är så fint fixat och du kommer att få hundra drömmar och ideer helt enkelt. Bara det är värt en förmögenhet.  här för drömmens dröm vetja.

Fotot lånat av Fastighetsbyrån

Och tänk att just du skulle passa i ett pippihus, med vinklar och vrår, skåp och hyllor till höger och vänster och massor av sovrum där alla vänner, ungar och svärisar kan sova efter de där sköna sommarkvällarna i trädgården.
på morgonen möts ni på snickarlyckan över en kopp te och pratar om dagen som är början på resten av livet. typ.
Det kommer att bli fint i Roma, det kan du slå dig i backen på.
In och slå till för tusan.

Foto lånat av Home By Dean

sist och absolut minst men alldeles naggande god drämmer jag till med en alldeles egen dröm, på ett underbart avlägset och makalöst vackert ställe på ön.
Alltså tänk dig, jag behöver inte skriva mer om du inte vill men jag kan ju hinta skrivarlya eller atelje så får du fundera ut resten.
Kanske om den blev min att jag skulle döpa den till egentid med en drivvedskylt över dörren dingelidong.
Vem vill inte ha det så här ibland?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.